Me.

In mei 2016 heb ik succesvol mijn Yoga Teacher Training afgerond in India. Dit was voor mij het startpunt van een nieuw leven; een leven als yogi. 

 

India.

Een maand lang - zes dagen per week - de hele dag bezig zijn met yoga en alles wat yoga te bieden heeft - het was een onvergetelijke ervaring. Het was een maand waarin ik vreselijk veel heb geleerd over yoga, maar ook over mijzelf. Het was een maand waarin alle emoties naar boven komen, waarin je jezelf door en door leert kennen, waarin je vrienden maakt voor het leven en waarin je wordt klaar gestoomd als yogadocent.

 

De opleiding in India betekende voor mij de start van een nieuw leven. Ik volgde de opleiding toen ik voor twee jaar samen met mijn man in Qatar woonde. Voor een langere periode verbleef ik in een totaal ander land dan Nederland en waren mijn vrienden en familie ver weg. Om trouw te blijven aan mezelf in Qatar, deed ik dagelijks aan yoga. Yoga werd mijn grootste passie. Ik besloot van mijn passie mijn werk te maken en voor een maand naar India te gaan om mezelf te ontplooien tot yogadocent.

 

Sinds juni 2016 geef ik les. Het lesgeven geeft mij veel energie en ik zou het voor geen goud meer zou willen missen. Ondertussen heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd die mij in staat stellen verschillende soorten yoga te geven: vinyasa, power, restorative en yin yoga. 

Anouk Lugard Orij. Yoga by Anouk. Yoga docent Ede.
Hi there!

Opleidingen.

 

- Asthanga Vinyasa Teacher Training, Sampoorna Yoga. India, Mei 2016.

- Pranayama Workshop, Max Strom. 2016.

- Anatomie Workshop, Manja Weijers. Yogapoint, Woerden, 2017. 

- Advanced Teacher Training, Creative and intellegent Sequencing, Daphne Koken. De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam, Oktober 2017.

- Advanced Teacher Training, Living Vinyasa, Daphne Koken. De nieuwe Yogaschool, Amsterdam, Juni 2018.

Werk.

 

- Yoga docent sinds 2016.

- Eigenaar Yoga studio Yoga by Anouk. Ede, Mei 2018. 

- Yoga docent bij Yogapoint Arnhem, sinds begin 2017.

- Yoga docent bij Easy Active Wageningen, sinds Maart 2017. 

- Yoga docent bij Sjabbens Renkum, sinds Januari 2018. 

- Docent Yoga retreat via MyOwnRetreat. Zeeland,  Augustus 2018.